31.1.11


ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ…
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου Ευγένιος σε συνάντηση που είχε προ ημερών με νέους της περιοχής του, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Δε θέλουμε χριστιανικά ρομποτάκια, θέλουμε ελεύθερους ανθρώπους, θέλουμε ανθρώπους που να ψάχνουν την αλήθεια, γιατί όποιος θέλει να τη βρει θα τα καταφέρει».
Η πρώτη συνάντηση ήταν αναγνωριστική ωστόσο τέθηκαν και κάποια θέματα. 

Όταν ένας νεαρός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα λέγονται για την Κάρτα του πολίτη και τις αντιδράσεις πιστών και μερίδας του κλήρου ότι «έρχεται ο αντίχριστος», ο Μητροπολίτης Ευγένιος απάντησε σε αυτό ότι εφόσον κάποιος έχει βαθιά πίστη και είναι κοντά στον Χριστό, δεν μπορεί να τον φοβίσει ο «αντίχριστος» και ότι δεν είναι δυνατόν να βλέπει ο κόσμος γύρω του με τέτοιες αφορμές συνεχώς ένα εχθρό.


Ορθή η επισήμανση του κ. Ευγενίου. Μακάρι να το καταλάβουν και να το χειριστούν κατάλληλα και οι ηγέτες των άλλων Μητροπόλεων αλλά και των άλλων δογμάτων, ιδιαίτερα μάλιστα των άλλων «δογμάτων».




ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7128:-l-r&catid=25:2009-12-18-08-37-46

 




.



Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ 
...ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ

Αφού λύσαμε τα δικά μας εσωτερικά προβλήματα, και αφού καθαρίσαμε τους δικούς μας ποταμούς από απόβλητα κ.λπ. έμεινε να λύσουμε τώρα και το πρόβλημα των ΧΑΤΖΗΔΩΝ (μουσουλμανικός όρος)... Διαβάστε και θαυμάστε για την ευαισθησία εκπροσώπων του Ελληνικού λαού...